Template:Please link images/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Afrikaans  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  Esperanto  français  galego  íslenska  italiano  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  svenska  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  српски / srpski  українська  ქართული  বাংলা  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−


Hei!

Kiitos, että olet lisännyt kuvia Wikimedia Commonsiin. Commonsiin lisättävien kuvien tulee olla hyödyksi Wikimedia-säätiön projekteille ja se edellyttää, että muut käyttäjät voivat löytää kuvat.

Jotta kuviasi olisi mahdollista löytää, niiden pitäisi olla löydettävissä Commonsin luokkarakenteen kautta. Tämän vuoksi kuvat pitäisi laittaa sopivaan luokkaan sekä mahdollisesti johonkin galleriaan (ks. Commons:Categories). Myös CommonSense-työkalusta voi olla apua sopivan luokan löytämisessä.

Näet yhteenvedon lisäämistäsi kuvista tässä galleriassa.

Tärkeämpää kuin täsmälleen oikea luokka on se, että lisäät kuvan jonnekin. Commonsissa on erittäin paljon kuvia, joita ei ole luokiteltu mihinkään ja joiden olemassaolosta kukaan ei tiedä. Jos löydät tällaisia kuvia, toivottavasti autat niiden luokittelemisessa.

Kiitos!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please link images}} instead.