Template:Please link images/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Afrikaans  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  Esperanto  français  galego  íslenska  italiano  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  svenska  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  српски / srpski  українська  ქართული  বাংলা  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−


Hallo!

Bedankt voor het uploaden van plaatjes, foto's, enzovoort naar Wikimedia Commons. Houd er rekening mee dat afbeeldingen die geüpload zijn naar Commons bruikbaar moet zijn voor Wikimedia-projecten. Dit is alleen mogelijk als de afbeeldingen te vinden zijn!

Dit wordt mogelijk door de afbeeldingen te categoriseren, zodat deze te vinden zijn via het navigeren door de categorie structuur. Ook is het handig als u de afbeeldingen toevoegt aan onderwerppagina's (zie ook Commons:Categorieën). Om het gemak te vergroten van het vinden van de juiste categorieën bij uw afbeelding(en) kunt u gebruik maken van de CommonSense-tool. Een beschrijving bij uw afbeelding is ook van belang.

Een overzicht van de door u geüploade foto's vind u in uw eigen galerij.

Het belangrijkste is dus dat u ervoor zorgt dat uw foto's ergens in de categoriestructuur zijn terug te vinden. Er zijn op dit moment veel ongecategoriseerde afbeeldingen. Als u die wilt categoriseren zou dat enorm helpen. Alvast bedankt.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Please link images}} instead.